Nieuws

Nieuws

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor onze show ’In Time Again!’ is gestart!

Reserveren van kaartjes kan via onderstaande links. Kies de gewenste voorstelling en klik op de link.

Let op! Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen kunnen, indien nodig i.v.m. verminderde mobiliteit, gereserveerd worden. De zaal gaat een half uur voor aanvang open.

In Time Again!

Op zaterdagavond 16 november en zondagmiddag 17 november 2019 zullen wij i.v.m. ons 10-jarig jubileum een spetterend optreden genaamd ’In Time Again!’ verzorgen.
De optredens vinden plaats in de Hall of Fame te Tilburg.
Voor meer informatie kijk onder het kopje Shows.

Donatie VSB Fonds

Ter ere van onze jubileum show hebben wij een donatie mogen ontvangen van het VSB Fonds!
VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.
Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij deze shows mede dankzij hen mogelijk kunnen maken.

Wilt u onze productie ook steunen? Graag!
We zijn blij met elke bijdrage in geld of natura. Voor meer informatie Klik hier.

Sponsor ons terwijl je shopt via Sponsorkliks!

Shop je weleens online bij zaken als Zalando, Wehkamp, Coolblue, Bol.com of Media Markt? Als je dat via onze sponsorkliks pagina doet dan steun je direct ons koor. Wij ontvangen namelijk voor iedere aankoop via onze pagina een kleine commissie. Wij zijn er blij mee en het kost jouzelf helemaal niets.

Klik hier om naar onze sponsorkliks pagina te gaan.